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전기분해 격막 및 전해액에 따른 전해수의 특성 비교
Food Science and Preservation
2003 .03
전해인자에 따른 전기분해수의 특성 비교
한국식품과학회지
2004 .06
다양한 전기분해수 세정처리에 따른 깻잎의 저장중 품질특성 비교
Food Science and Preservation
2005 .12
전기분해수 처리에 의한 딸기의 살균 효과 및 저장 중 품질변화
Food Science and Preservation
2006 .06
전해산화수를 이용한 수출용 깐밤의 저장성 향상
Applied Biological Chemistry
1998 .01
[P6-06] Properties and Bactericidal Activity of Strong Acid Electrolyzed Water
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Changes in the Physicochemical Properties and Functional Components of Uncooked Foods Treated with Electrolyzed Water
Food Science and Biotechnology
2008 .02
세정수로서의 전해산화수 적용 특성
Food Science and Preservation
2000 .12
Efficacy of Electrolyzed Water on Microbial Reduction and Quality of Washed Apples
한국원예학회 학술발표요지
2008 .05
전해 산화수의 채소류 표면 살균 효과
한국식품과학회지
1996 .12
전기분해수를 이용한 절임 조건에 따른 배추의 품질 특성
한국식품영양과학회지
2011 .12
출하 전 전해산화수 세척에 의한 하우스감귤의 선도유지 효과
Food Science and Preservation
2003 .03
Control of Microorganism and Keeping Quality of Fresh-Cut Fruits and Vegetables Treated with Electrolyzed Acidic Water
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
전해수 및 유기산처리에 의한 양상치에 오염된 Listeria monocytogenes의 생육저해
Food Science and Preservation
2004 .12
Bactericidal effect of low concentration electrolyzed water on E. coli O157:H7 on lettuce
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
약알칼리성 전해수 세척이 오이 표면 살균 및 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2008 .05
Effect of Electrolyzed Water on the Microbial Decontamination and Quality of Fresh-cut Iceberg Lettuce
한국원예학회 학술발표요지
2007 .06
전해산화수에 의한 상치의 세척방법별 제균효과와 저장중 품질변화
한국식품과학회지
1999 .12
Microbial Quality and Germination Rate of Seeds Treated with Slightly Acidic Electrolyzed Water
한국원예학회 학술발표요지
2014 .05
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