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The Effects of Conjugated Linoleic Acid on Oxidation of Lipid and Myoglobin in Meat During Cold Storage
한국축산식품학회 학술발표초록집
1999 .01
Proteome Analysis of Porcine White and Red Muscle Types
한국축산식품학회 학술발표초록집
2003 .01
배양액 및 산소농도가 돼지 체외수정란의 발달에 미치는 영향
한국수정란이식학회지
2007 .01
진공포장 한우육의 냉수 침지 숙성이 지방산화, 육색소 산화 및 포장감량에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2002 .01
The Relationship between Meat Color (CIE L* and a*), Myoglobin Content, and Their Influence on Muscle Fiber Characteristics and Pork Quality
한국축산식품학회지
2010 .01
Studies on Heating Stability and Functional Properties of DFD-Porcine Muscle
한국축산식품학회 학술발표초록집
1996 .01
The Effects of Hot- and Cold-boning on Sarcomere Shortening, Water-holding Capacity and Protein Solubility in Porcine Longissimus Muscle
한국축산식품학회 학술발표초록집
2000 .01
키위 ‘스위트골드’ 과실의 수확시기에 따른 수확 후 품질 특성
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
Molecular Characterization of Porcine DNA Methyltransferase I
한국동물번식학회지
2010 .01
Porcine Myofibrillar Protein에 대한 비교생화학적 연구
한국식품과학회지
1986 .12
사후 도체처리가 돈육 등심근의 근절길이와 육즙감량 및 단백질 용해성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2001 .01
돈육 등심의 냉동 및 해동과정이 냉장저장동안 육색소 산화에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2006 .01
Multiresidue Determination of Quinolones in Porcine, Chicken, and Bovine Muscle Using Liquid Chromatography with Fluorescence Detection
Food Science and Biotechnology
2009 .08
Effect of TiO2 / Light Ethylene Removal System on Maintenance of Fruit Quality during Cold Storage in ‘Niitaka’ Pear
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Effect of Cold and Fluctuating Storage Conditions on Quality of Dried Apricot
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2009 .06
단백질 공급원 및 체세포와의 공배양이 돼지 체외수정란의 체외발달에 미치는 영향
한국동물번식학회지
2000 .01
이차원전기영동법을 이용한 과 간의 white muscle red muscle단백질 발현양상의 비교분석
한국축산학회지
2003 .01
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