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Journal of Food Science and Nutrition
2006 .03
Determination of Water-holding Capacity of Porcine Musculature Based on Released Water Method Using Optimal Load
한국축산식품학회지
2018 .01
Modelization and Optimization of Quality Characteristics of Pork Treated Various Hydrostatic Pressure Conditions
한국축산식품학회지
2012 .01
삶은 돼지고기 등심육의 보수력과 기호성 향상을 위한 인산염 첨가 효과
한국축산식품학회지
2002 .01
고품질 돈육 생산을 위한 고온증기세척수의 최적 조건 설정
한국축산학회지
2007 .01
키토산 첨가 양념돈육의 저장성 및 품질 개선에 관한 연구
한국축산학회지
2004 .01
The Effects of Hot- and Cold-boning on Sarcomere Shortening, Water-holding Capacity and Protein Solubility in Porcine Longissimus Muscle
한국축산식품학회 학술발표초록집
2000 .01
The Relationship between Meat Color (CIE L* and a*), Myoglobin Content, and Their Influence on Muscle Fiber Characteristics and Pork Quality
한국축산식품학회지
2010 .01
몽골 돼지고기 시장 분석 및 수출 지속 가능성
Food Science and Preservation
2005 .10
Comparison of Physicochemical Properties between Standard and Sow Pork
한국축산식품학회지
2018 .01
Preferences and Consumption Patterns of Consumer to Develop Processed Pork Products for Export
한국축산식품학회지
2012 .01
감마선 또는 전자선 조사된 분쇄돈육과 돈육패티의 저장 중 품질특성 비교
한국축산식품학회지
2009 .01
The effect of Intramuscular fat on Pork Quality
한국축산식품학회 학술발표초록집
1996 .01
Effect of Dietary Processed Sulfur Supplementation on Water-holding Capacity, Color, and Lipid Profiles of Pork
한국축산식품학회지
2015 .01
가공조건이 Pork Cutlet의 물리적 및 관능적 특성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2004 .01
Comparison of Meat Quality Characteristics of Wet- and Dry-aging Pork Belly and Shoulder Blade
한국축산식품학회지
2018 .01
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