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1989 .01
가자(Terminalia chebula Retz)추출물의 항산화 효과
경북대농학지
1992 .01
가자 항산화성 물질의 분리 및 확인
Applied Biological Chemistry
1993 .01
오배자(Rhus japonica Linne) Methanol 추출물의 황산화효과
한국식품위생안전성학회지
1992 .01
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한국식품과학회지
2007 .02
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한국식품영양과학회지
1977 .08
Stability of phenolic acids and the effect on weed control activity
Applied Biological Chemistry
2015 .01
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한국식품영양과학회지
1992 .03
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2006 .07
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한국식품영양과학회지
1976 .04
Comparative study of the Structure and Antioxidant Activity of Protocatechuic Acid and Phenolic Acid Derivatives
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
산사 항산화성 물질의 분리 및 동정
Applied Biological Chemistry
1993 .01
밤 삽피의 페놀산 조성과 항산화 활성
Applied Biological Chemistry
2002 .01
Responses of the phenolic compounds of Zea mays under heavy metal stress
Applied Biological Chemistry
2016 .01
Development and Validation of Column-Switching High Performance Liquid Chromatography for the Analysis of Ginkgolic Acids in Ginkgo biloba Leaf Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Effects of Germination on Fatty Acid and Free Amino Acid Profiles of Brown Rice ‘Keunnun’
Food Science and Biotechnology
2009 .06
Antioxidative Activity of Phenolic Acids Isolated from Jindalrae Flower (Rhododendron mucronulatum Turzaninow)
Applied Biological Chemistry
1996 .01
자소자의 아미노산 및 지방산 조성
한국식품영양과학회지
1998 .06
Antioxidative activity of Ginkgo Biloba Leaves-Derived Components on Free Radicals and Active Oxygen Species
Food Science and Biotechnology
2000 .10
인삼으로부터 분리된 페놀성 항산화 성분의 동정
Applied Biological Chemistry
1989 .01
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