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넙치에 기생하는 쿠도아 점액포자충(Kudoa septempunctata) 의 활성 확인을 위한 염색법의 비교
수산해양교육연구
2016 .12
Investigation of factors effect on sporoplasm release in Kudoa septempunctata and phylogenetic analysis among Kudoa spp.
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2017 .05
Is there evidence that Kudoa septempunctata can cause an outbreak of acute food poisoning?
Epidemiology and Health
2017 .01
천연 복합추출물을 이용한 Kudoa septempunctata 포자의 불활화 효과
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2018 .05
넙치(Paralichthys olivaceus) 근육 채취 방법에 따른 Kudoa septempunctata 진단 효율 비교
한국수산과학회지
2018 .02
Molecular detection of Kudoa septempunctata (Myxozoa: Multivalvulida) in sea water and marine invertebrates
Fisheries and Aquatic Sciences
2017 .01
Relationship between shipping amounts of olive flounder aquacultured from Jejudo and the reported events of acute food poisoning by Kudoa septempunctata in 2015, South Korea: an ecological study
Epidemiology and Health
2017 .01
A study on Kudoa septempunctata infection from sashimi and sushi of olive flounder Paralichthys olivaceus in Busan, South Korea
Fisheries and Aquatic Sciences
2021 .08
Detection of Kudoa septempunctata (Myxozoa: Multivalvulida) in olive flounder (Paralichthys olivaceus) by PNA probe-based melting curve analysis
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
넙치에서 발생하는 쿠도아(Kudoa septempunctata) 검사방법(Conventional PCR, Real-time PCR, LAMP PCR, ICG kit)에 따른 검출 감도 비교
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2018 .05
Status of Marine Environment of Olive Flounder, Paralichythys olivaceus, Culture Ground in Jeju-do : Focus on Kudoa septempunctata positive and negative farm
수산해양교육연구
2016 .06
식중독 사고 발생과 식품 안전 관련 검색어 빈도와의 상관성 분석 연구
한국식품위생안전성학회지
2017 .01
Dynamic Models to Control Foodborne Pathogens in Food Service
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
살모넬라 식중독의 위험성 및 지속적 검사의 필요성
식품산업과 영양
2023 .12
Comprehensive Analysis of Pathogenic Genes in Foodborne Bacteria Isolated from Clinical Samples
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Field Study on Major Foodborne Bacteria at the Fruit Juice Processing Stage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Monitoring of the Contamination Levels of Foodborne pathogens in Agricultural Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Implication from the food practices for the foodborne outbreak investigation supported by epidemiological technologies and whole genome analysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Roles of Low Pathogenicity Foodborne Bacteria as Intestinal Microbiota
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Current Status and Future Strategies for Research and Development Investments on Foodborne Virus Safety in South Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
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