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정향 열수 및 에탄올 추출물의 항산화 및 항염 효과
한국식생활문화학회지
2016 .01
죽엽 추출액을 이용한 젤리 품질평가 및 구강세균에 대한 항균효과
한국식생활문화학회지
2018 .01
Effect of extraction conditions on chemical composition and antioxidant properties of mulberry fruit
International Journal of Industrial Entomology
2021 .01
시판 토마토케첩의 이화학적 특성 및 항산화활성
한국식생활문화학회지
2015 .01
Enhancement of polyphenols, flavonoids and antioxidant activities in water extract of mulberry (Morus alba L.) root bark by steam treatment
International Journal of Industrial Entomology
2022 .03
Anti-inflammatory and nitrite scavenging activities using Camellia assamica root extract
차문화산업학
2024 .06
버드나무(Salix Koreensis Andersson) 가지 추출물의 항산화 및 항염증 효과
한국식생활문화학회지
2018 .01
"Functional analysis of the antioxidant activity of immune-challenged Bombyx mori hemolymph extracts in the human epithelial Caco-2 cell line"
International Journal of Industrial Entomology
2020 .01
In vitro screening of anti-skin aging and antioxidant properties of aqueous/solvent extracts from distinctive stages of silkworm (Bombyx mori L.) pupae
International Journal of Industrial Entomology
2022 .09
Antioxidant and Xanthine oxidase inhibitory activities of the tea (Camellia sinensis) flower
차문화산업학
2024 .09
유기농 및 일반재배 시금치의 이화학적 특성 및 항산화 활성
한국식생활문화학회지
2015 .01
밭미나리 발효액의 항산화 활성과 흰쥐에서 알코올성 간 손상 보호효과
한국식생활문화학회지
2015 .01
항산화 식물의 페놀성화합물에 의한 PC12 세포보호 효과연구
한국식생활문화학회지
2018 .01
Anti-inflammatory and antioxidant activities of Pleurotus nebrodensis extract : application in a functional tea
차문화산업학
2024 .09
다양한 열처리 조건에 따른 우엉뿌리의 항산화 활성
한국식생활문화학회지
2018 .01
대용차 개발을 위한 착색된 배(Pyrus serotina)열매로부터 항산화 화합물의 분리 동정
차문화산업학
2022 .09
유기 및 일반재배에 따른 당근의 품질비교
한국식생활문화학회지
2015 .01
Antioxidant capacity of silkworm pupa according to extraction condition, variety, pupation time, and sex
International Journal of Industrial Entomology
2021 .12
알코올 농도 및 숙성 온도에 따른 삼지구엽초 담금주의 이카린 함량 및 항산화 활성
한국식생활문화학회지
2017 .01
유기농 딸기의 이화학적 품질특성
한국식생활문화학회지
2015 .01
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