지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Comparison of Phytochemicals in Mulberry Leaves of 10 different Mulberry Varieties and Several Mulberry Leaf Teas Available in Korean Market
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Development of Functional Yogurts Prepared with Mulberries and Mulberry Tree Leaves
한국축산식품학회지
2010 .01
Quantitative Changes of Polyphenolic Compounds in Mulberry (Morus alba L.) Leaves in Relation to Varieties, Harvest Period, and Heat Processing
Preventive Nutrition and Food Science
2012 .12
뽕잎을 이용한 기능성 식품개발
식품과학과 산업
2004 .12
Quantitative Changes of Functional Constituents and Sensory Properties According to Processing Methods of Mulberry (Morus alba L.) Leaves and Preparation of High Quality Mulberry Leaf Tea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
건오디, 건오디박, 오디 농축액의 품질특성 및 항산화성
한국식품영양과학회지
2012 .10
덖음횟수가 뽕잎차의 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2007 .10
뽕잎의 기능성물질 탐색 및 효과 구명
식품과학과 산업
2003 .09
오디(Mulberry)의 성숙에 따른 품질 특성 변화
한국원예학회 학술발표요지
2012 .05
[S8-1] Physiological Activities of Mulberry Leaf and It's Utilization As a New Resource of Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
오디용 뽕나무 시설재배 수형별 뽕잎생산량과 누에 사육량 분석
한국유기농업학회지
2015 .01
뽕잎추출물이 콜레스테롤 투여 흰쥐의 혈청지질에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
1999 .01
Fermentation Characterization of Mulberry Leaf using Bacillus subtilis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
식이 뽕잎분말이 흰쥐의 장기능에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2000 .10
오디(Mulberry) 수확후 저장온도에 따른 품질특성 변화
한국원예학회 학술발표요지
2010 .10
Effects of Water Extracts from Mulberry Leaves on Hepatic HMG-CoA Reductase and Acyl-CoA-Cholesterol Acyl Transferase Activity in Rats Fed High Cholesterol Diets
Journal of Food Science and Nutrition
2006 .03
산뽕잎 및 은행잎 차의 항산화 활성과 플라보노이드 함량
경북대농학지
2010 .01
Comparison of Functional Components and Biological Activities between Cultivated Mulberry Tree and Mountain Mulberry Tree
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Functionality and Utilization of Mulberry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
[P10-263] Some Phytochemicals in Mulberry Tea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
0