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Profiling of Volatile Components Using Gas Chromatography-Mass Spectrometry in Commercial Pine Needle (Pinus densiflora S. and Z.) Powder
Journal of Food Science and Nutrition
2011 .03
Characterization of Volatile Components in Field Bean (Dolichos lablab) Obtained by Simultaneous Steam Distillation and Solvent Extraction
Journal of Food Science and Nutrition
2008 .03
Analysis of the Volatile Components in Red Bean (Vigna angularis)
Journal of applied biological chemistry
2007 .01
Headspace-Solid Phase Microextraction (HS-SPME) Analysis of Korean Fermented Soybean Pastes
Food Science and Biotechnology
2009 .06
Analysis of the Volatile Flavor Compounds Produced during the Growth Stages of the Shiitake Mushrooms (Lentinus edodes)
Journal of Food Science and Nutrition
2003 .12
General and Functional Component of New Varieties in Boxthorn (Lycium chinense Mill.)
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .05
Comparison of Volatile Components in Fresh and Dried Red Peppers (Capsicum annuum L.)
Food Science and Biotechnology
2005 .06
Development of Analysis Condition and Detection of Volatile Compounds from Cooked Hanwoo Beef by SPME-GC/MS Analysis
한국축산식품학회지
2010 .01
Characteristics of Breeding Lines in Boxthorn (Lycium chinense Mill.)
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .10
초임계유체 추출과 SDE에 의한 솔 추출물의 휘발성분 비교
한국식품과학회지
1999 .10
Development of productive pruning method for T-type hedge cultivation of Boxthorn(Lycium chinense Mill.)
한국약용작물학회 학술대회논문집
2013 .05
두충껍질의 휘발성 성분
Applied Biological Chemistry
1990 .01
된장 가열조리 시 생성되는 향기성분 변화
한국식품과학회지
2008 .06
Determination of volatile compounds in orange and grapefruit using SDE and GC-MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
동시수증기증류용매추출법과 GC-MS를 이용한 꽃치자의 향기성분 분석
한국원예학회 학술발표요지
2005 .05
First report of tomato spotted wilt virus isolated from Boxthorn (Lycium chinense Mill)
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Component Contents in Plant Parts of Boxthorn Tetraploid Lines(Lycium Chinense Mill.)
한국약용작물학회 학술대회논문집
2017 .05
Volatile Organic Compound
환경관리인
1998 .01
생과용 구기자 저장 중 품질 변화
한국약용작물학회 학술대회논문집
2013 .05
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