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Characterization of Volatile Components in Field Bean (Dolichos lablab) Obtained by Simultaneous Steam Distillation and Solvent Extraction
Journal of Food Science and Nutrition
2008 .03
Profiling of Volatile Components Using Gas Chromatography-Mass Spectrometry in Commercial Pine Needle (Pinus densiflora S. and Z.) Powder
Journal of Food Science and Nutrition
2011 .03
GC-MS Analysis of the Volatile Components in Dried Boxthorn (Lycium chinensis) Fruit
Applied Biological Chemistry
2009 .01
Quality Characteristics of Korean Adzuki Bean (Vigna angularis) Paste according to Variety
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
한국의 남한강 및 북한강유역의 야생 Vigna속 유전자원의 유연관계
한국육종학회지
2002 .01
Comparison of Volatile Components in Fresh and Dried Red Peppers (Capsicum annuum L.)
Food Science and Biotechnology
2005 .06
초임계유체 추출과 SDE에 의한 솔 추출물의 휘발성분 비교
한국식품과학회지
1999 .10
동시수증기증류용매추출법과 GC-MS를 이용한 꽃치자의 향기성분 분석
한국원예학회 학술발표요지
2005 .05
한국산 멸치젓의 휘발성 향기성분에 관한 연구
한국식품영양과학회지
1993 .01
Black Adzuki Beans (Vigna angularis) Supplementation Modulates Blood Flow in High Fat Diet Fed Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Influence of Ethanol Extract of Adzuki Beans (Vigna angularis var. nipponensis) on the Mouse Preadipocyte Differentiation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Phenolic Contents and Antioxidant Capacities of New Adzuki Bean (Vigna angularis L.) Cultivar‘Hongda’
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Volatile Components and Antibacterial Effects of Simultaneous Steam Distillation and Solvent Extracts from the Leaves of Styrax japonica S. et Z.
Food Science and Biotechnology
2004 .10
Volatile Organic Compound
환경관리인
1998 .01
Development of Analysis Condition and Detection of Volatile Compounds from Cooked Hanwoo Beef by SPME-GC/MS Analysis
한국축산식품학회지
2010 .01
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