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Journal of Milk Science and Biotechnology(한국유가공기술과학회지)
2017 .01
Stimulating the Growth of Kefir-isolated Lactic Acid Bacteria using Addition of Crude Flaxseed (Linum usitatissimum L.) Extract
Journal of Milk Science and Biotechnology(한국유가공기술과학회지)
2017 .01
Manufacture of Functional Koumiss supplemented with Cichorium intybus L. (chicory) Extract - Preliminary Study
Journal of Milk Science and Biotechnology(한국유가공기술과학회지)
2017 .01
Profile
International Digital Design Invitation Exhibition
2015 .07
Sensory Image
International Digital Design Invitation Exhibition
2016 .05
Exploring Coffee Shop Environment Design Through the Lens of User's Five-Sensory Experience
아시아태평양융합연구교류논문지
2024 .02
스테비아 잎추출물을 첨가한 그릭스타일 요거트의 발효특성 및 저장기간 중 품질특성
Journal of Milk Science and Biotechnology(한국유가공기술과학회지)
2016 .01
지적 장애인의 감각처리능력에 관한 연구
한국콘텐츠학회논문지
2017 .10
프로바이오틱스로서의 Lactobacillus acidophilus
Journal of Milk Science and Biotechnology(한국유가공기술과학회지)
2019 .01
The Effects of Social Comparison in Social Media on High Intensity Sensory Consumption
한국HCI학회 논문지
2021 .03
발효를 이용한 건강증진의 조명
한국웰니스학회지
2019 .05
Sensory Profiles of Dairy Products Supplemented with Hibiscus sabdariffa Linnaeus (Roselle) Powder: A Preliminary Study
Journal of Milk Science and Biotechnology(한국유가공기술과학회지)
2019 .01
불확실성 시대의 TA의 새로운 역할과 과제
한국과학기술학회 학술대회
2016 .12
김치로부터 분리한 Lactobacillus acidophilus C로 발효한 홍삼 및 복분자 발효물의 비만예방 효과
Journal of Milk Science and Biotechnology(한국유가공기술과학회지)
2015 .01
A CASE STUDY ON UTILIZATION OF INTERNET OF THINGS TO IMPROVE THE QUALITY OF HUMAN LIFE
한국엔터테인먼트산업학회 학술대회 논문집
2018 .07
발효유의 혈중 콜레스테롤 조절 기능과 발효유 기능성에 대한 장내 균총 구성의 영향
Journal of Milk Science and Biotechnology(한국유가공기술과학회지)
2019 .01
A Study on Sensory Effect Representation for Snow Sports Simulation
한국콘텐츠학회 ICCC 논문집
2017 .12
감각처리유형이 대학생의 심리사회적 요인에 미치는 영향
예술인문사회 융합 멀티미디어 논문지
2018 .01
Usefulness of the Green Coffee Bean Fermented Product as a Cosmetic Material for Scalp Hair Protection
Protection Convergence
2022 .03
Sensory Profiles of Protein-Fortified Kefir prepared Using Edible Insects (Silkworm Pupae, Bombyx mori) : A Preliminary Study
Journal of Milk Science and Biotechnology(한국유가공기술과학회지)
2017 .01
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