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Production of Bioactive Yoghurt containing Cichorium intybus L. (Chicory) Extract - Preliminary Study
Journal of Milk Science and Biotechnology(한국유가공기술과학회지)
2017 .01
The Antimicrobial Activity of the Crude Extracts from Cichorium intybus L. (Chicory) against Bacillus cereus in Various Dairy Foods
Journal of Milk Science and Biotechnology(한국유가공기술과학회지)
2016 .01
Sensory Profiles of Koumiss with added Crude Ingredients extracted from Flaxseed (Linum usitatissimum L.)
Journal of Milk Science and Biotechnology(한국유가공기술과학회지)
2017 .01
스테비아 잎추출물을 첨가한 그릭스타일 요거트의 발효특성 및 저장기간 중 품질특성
Journal of Milk Science and Biotechnology(한국유가공기술과학회지)
2016 .01
Stimulating the Growth of Kefir-isolated Lactic Acid Bacteria using Addition of Crude Flaxseed (Linum usitatissimum L.) Extract
Journal of Milk Science and Biotechnology(한국유가공기술과학회지)
2017 .01
Manufacture of Functional Yogurt supplemented with Crude Materials extracted from Kaempferia parviflora
Journal of Milk Science and Biotechnology(한국유가공기술과학회지)
2016 .01
불확실성 시대의 TA의 새로운 역할과 과제
한국과학기술학회 학술대회
2016 .12
대학생의 건강기능식품 섭취의 신뢰정도에 영향을 미치는 요인
예술인문사회 융합 멀티미디어 논문지
2018 .01
Viability of Probiotic Bacteria in Yogurt Supplemented with Enzyme-Bioconverted Ginseng, Ascorbic Acid, and Yeast Extract
Journal of Milk Science and Biotechnology(한국유가공기술과학회지)
2019 .01
유산균발효유 섭취 시 칼슘과 불소 사용에 따른 치아부식증 예방효과
한국콘텐츠학회논문지
2022 .09
유산균의 곰팡이 억제 활성
Journal of Milk Science and Biotechnology(한국유가공기술과학회지)
2019 .01
Kefir 배양용 기능성 복합 Starter 개발
Journal of Milk Science and Biotechnology(한국유가공기술과학회지)
2018 .01
미각센서를 이용한 산양발효유의 저온저장 중 풍미분석
Journal of Milk Science and Biotechnology(한국유가공기술과학회지)
2017 .01
쌀막걸리를 첨가한 요구르트의 품질특성에 관한 연구
Journal of Milk Science and Biotechnology(한국유가공기술과학회지)
2017 .01
TA에서 시민 참여 제도 활용의 성과와 과제
한국과학기술학회 학술대회
2016 .12
Scale-Up of Polymerization Process of Biodegradable Polymer Poly(lactic acid) Synthesis Using Direct Polycondensation Method
The International journal of advanced culture technology
2015 .01
Evaluation and Determination of Lactase Activity on Various Lactic Acid Bacteria isolated from Kefir by using HPLC
Journal of Milk Science and Biotechnology(한국유가공기술과학회지)
2016 .01
Sensory Attributes of Market Milk, Yogurt, and Kefir Supplemented with Various Concentrations of Aronia melanocarpa (black chokeberry) Powder: A Preliminary Study
Journal of Milk Science and Biotechnology(한국유가공기술과학회지)
2019 .01
구조방정식 모형을 이용한 고령자의 기능 수준, 환경적 요인 및 라이프스타일이 건강과 삶의 질에 미치는 융합적인 영향 분석
한국융합학회논문지
2019 .01
참당귀잎 추출물을 첨가한 요구르트의 품질 특성
Journal of Milk Science and Biotechnology(한국유가공기술과학회지)
2019 .01
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