지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
Abstract
Ⅰ. 서론
Ⅱ. 재료 및 방법
Ⅲ. 결과 및 고찰
Ⅳ. 결론
References
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Effects of Replacing Pork with Tuna Levels on the Quality Characteristics of Frankfurters
한국축산식품학회지
2018 .01
새우젓갈의 숙성온도 및 식염농도가 위생품질인자의 변화에 미치는 영향
한국식품위생안전성학회지
2017 .01
멍게양식업의 구조변화와 경쟁력 확보방안
수산해양교육연구
2018 .06
매실추출물을 이용한 고부가 저염멍게젓갈의 제조 및 품질특성
수산해양교육연구
2021 .10
Optimum Fermentation Conditions and Fermentation Characteristics of Blueberry Fermentation Liquer
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
반응표면분석법을 이용한 오디액의 유산발효 조건 최적화
한국식품영양과학회지
2019 .05
Development of Automated Harvest and Grading System for Seasquirt
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
Chemical Characteristics of Salted Shrimp Fermented in Underground Tunnel During Fermentation Period
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Determination of rapid quality index of Non-Salt Fermentation of Soybean
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
소금의 종류와 소금의 건강기능성
식품산업과 영양
2023 .12
Enhancement of 1-Deoxynojirimycin Production by Optimizing the Conditions for Mulberry Leaf Extract Fermentation by Lactobacillus plantarum
산업식품공학
2020 .01
Changes of physicochemical properties of salted-fermented anchovy Engraulis japonica meat with different salt content during fermentation at 15℃
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
온라인에서 유통중인 우렁쉥이(Halocynthia roretzi)의 식중독세균 오염도 조사
수산해양교육연구
2023 .10
Microbial Communities of Doenjang Made with Various Salt Contents during Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
김치 발효 중 소금 농도에 따른 균총의 변화
한국식품영양과학회지
2021 .06
Quantitative microbial risk assessment of Vibrio parahaemolyticus foodborne illness of sea squirt (Halocynthia roretzi) in South Korea
Fisheries and Aquatic Sciences
2021 .01
Identification and Fermentation Characteristics of Lactic Acid Bacteria Isolated from the Fermentation Broth of Fruits
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Effects of Sea Squirt Husk Extract on Physical, Textural, and Sensory Properties of Fermented Rice Cake
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
MELANOGENSIS INHIBITION EFFECT OF SEA SQUIRT
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Fermentation Characteristics of Low-Sodium Kimchi Containing Amino Acids
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
0