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Organic acid and sugar contents in different domestic fruit juices
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .12
Development and Quality Characteristics of Mixed Juice to Promote Consumption of Aronia Juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
파프리카즙을 첨가한 캐슈드레싱의 품질 및 관능특성
대한영양사협회 학술지
2015 .01
Biochemical, Microbiological, and Sensory Characteristics of Stirred Yogurt Containing Red or Green Pepper (Capsicum annuum cv. Chungyang) Juice
한국축산식품학회지
2018 .01
Effect of Mixed Fruit and Vegetable Juice on Alcohol Hangovers in Healthy Adults
Preventive Nutrition and Food Science
2018 .03
Quality Characteristics of Commercially Available Pear Juices and Farm-processed Pear Juices
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Functional juice and quality characteristics using fruits and vegetables
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Quality Characteristics and Antioxidant Activity of Yogurt Supplemented with Aronia (Aronia melanocarpa) Juice
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .12
콩즙 처리에 따른 한지의 물성 및 표면 특성 연구
펄프·종이기술
2021 .08
저속압착방식으로 착즙한 오디주스의 항산화 및 항염증 효과
한국식품영양과학회지
2020 .05
저속 압착 방식의 착즙기와 고속 파쇄 방식의 블랜더를 사용한 주스의 품질 변화에 대한 연구
한국식품영양학회지
2017 .06
아로니아즙을 첨가한 조청의 품질특성
한국식품영양과학회지
2020 .10
Comparative Study on Qualities of Fresh Paprika Juices Prepared by Household High-Speed Blender and Low-Speed Juicer
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
유동 초고압 공정을 이용한 딸기 주스의 미생물 안정성 향상 및 품질보존
한국식품과학회지
2015 .08
아로니아즙 첨가에 따른 단감잼의 품질특성
한국식품영양학회지
2017 .06
Lactobacillus plantarum MKHA15와 Leuconostoc mesenteroides MKSR을 첨가한 발효 채소 주스의 특성
대한영양사협회 학술지
2019 .01
Hepatoprotective Effect of Fresh Grape Juice Prepared by a Low-Speed Masticating Juicer in db/db Mice
Preventive Nutrition and Food Science
2019 .03
Sensory Qualities and Volatile Flavor Profiling of Commercial Apple Juices in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Effect of extraction method on yield of the aronia juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
‘후지’ 사과즙을 첨가한 반죽 및 식빵의 품질 특성
한국식품영양학회지
2019 .01
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