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Blood Glucose Responses of Eastern Prickly Pear (Opunitia humifusa) Fermented with Guava (Psidium guajava L.) Leaves
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
선인장열매 적색색소의 열안정성에 대한 항산화제의 효과
한국식품과학회지
1995 .12
Effect of Extracts By-products Derived from Pear on the Melanin Production in B16F1 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Optimization of Lactic Acid Fermentation of Prickly Pear Extract
Journal of Food Science and Nutrition
2004 .03
Microbial Diversity in the Enrichment Cultures from the Fermented Plant Extract Beverage using Ribosomal RNA Sequence Analysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
배(Pear)의 생리활성 물질 및 생리활성 효능
Journal of applied biological chemistry
2013 .01
배 특화지역에서의 태풍내습 빈도에 의한 낙과 피해 경감 효과
한국농림기상학회지
2017 .01
백년초 젖산 발효액을 이용한 젤리의 제조
한국식품영양과학회지
2005 .03
Comparative Study of Puffing Fermented Ginseng Beverage on Sensory Properties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Identification Markers and Phylogenetic Analysis Using RAPD in Asian Pears (Pyrus spp.)
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2004 .08
Taxonomic Relationships in Asian Pears (Pyrus spp.) Using Cluster Analysis of Morphological Characteristics
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2004 .08
배를 이용한 발효식초의 품질특성
Food Science and Preservation
2016 .12
발효 식·음료용 배지의 개발 방향
식품산업과 영양
2016 .12
감귤과즙을 이용한 산형음료 발효 및 발효음료의 항균효과
한국식품영양과학회지
2008 .08
Effects of Food Polysaccharides and Seaweed Calcium on the Physicochemical Properties of Prickly Pear Extract Fermented by Lactobacillus rhamnosus LS
Journal of Food Science and Nutrition
2004 .09
해동피 추출물이 냉면육수의 저장성에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2010 .01
Quality and Antioxidant Characteristics of Adzuki Bean Fermented Beverages on the Breeding Lines
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Headspace-GC/MS를 이용한 음료 중 벤젠 분석
한국식품위생안전성학회지
2007 .01
Total Polyphenol Content and Antioxidant Activity of Organic Versus Conventional Fruit in 'Niitaka' Pear
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Current Status and Future Trends of Asian Pear Production and Research in Japan
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
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