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이용수
Abstract
緖論
材料 및 方法
結果 및 考察
要約
文獻
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人蔘製品의 品質安定性에 관한 硏究 - 5. 紅蔘精粉의 吸濕物性 改善
한국식품영양과학회지
1984 .08
人蔘製品의 品質安定性에 관한 硏究 - 1. 凍結 및 噴霧精粉의 品質特性 -
한국식품영양과학회지
1984 .03
市販茶類製品의 Hunter - Lab Tristimulus Colorimeter에 의한 色相 評價
한국식품영양과학회지
1982 .03
茶 製造中의 主要成分의 化學的 變化
한국식품영양과학회지
1983 .06
Changes in Sensory Quality and Catechins Content in Tea Extracts as Influenced by Infusion Temperatures and Times
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2007 .12
[S14-3] Bioconversion Compositions and Hepatoprotective Effect of Fermented Ssanghwa-tang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Development of Yellow Tea, Oolong Tea, and Black Tea Using Korean Green Tea
한국원예학회 학술발표요지
2013 .05
Tea Production in China and Therapeutic Effect of Tea
식품과학과 산업
1989 .09
人蔘製品의 品質安定性에 관한 硏究 - 3. 紅蔘精, 精粉 및 精茶의 吸濕特性과 適正水分含量 基準設定 -
한국식품영양과학회지
1984 .06
Tea and Cancer
식품과학과 산업
2005 .09
녹차, 오룡차, 및 홍차 추출물의 항균효과
한국식품영양과학회지
1995 .04
Antioxidant Activity of Herbal Teas Available on the Korean Market
Journal of Food Science and Nutrition
1999 .06
대만에서의 차 생산과 차를 이용한 다양한 제품
한국식품과학회 심포지엄
1993 .06
생물반응기에서 배양된 인삼의 품질 특성
한국식품영양과학회지
2002 .01
食品의 凍結技術
식품과학과 산업
1987 .06
凍結乾燥 물가자미 고기풀의 製造 및 貯藏安定性
한국식품과학회지
1986 .04
Changes of Taste Quality and Catechins Content in Tea Extracts according to Elapsed Time an Ambient Temperature
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2007 .10
[S6-1] Aroma Formation Mechanism in Fermented Tea, Oolong Tea and Black Tea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
기업 탐방-폐기물 재생 선구자-(주)삼정 피홍배 회장 방문
공원문화
2007 .01
The Effects of Tea Manufacturing Methods on the Contents of Chemical Components and Antioxidative Activity in Tea Infusions
Food Science and Biotechnology
2004 .04
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