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이용수
Abstract
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Materials and Methods
Results and Discussion
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Literature Cited
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The Effect of Short-Term High CO2 Treatment on the Physiological Characteristics and Blackening of Cut-Cabbage
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
분자표지 이용 Polyphenol Oxidase 저활성 국산밀 유전자원 선발
한국육종학회지
2012 .01
밤의 Polyphenol물질과 Polyphenol Oxidase의 생화학적 특성
경북대농학지
1991 .01
저장중(貯藏中) 사과의 Polyphenol Oxidase의 변화(變化)에 대(對)하여
경북대농학지
1983 .01
Gradual Postharvest Cooling Reduces Blackening Disorder in ‘Niitaka’ Pear (Pyrus pyrifolia) Fruits
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2005 .10
Changes in Flesh Color and PPO Activity by Apple Cultivars
Food Science and Biotechnology
1995 .12
Storability of Minimally Processed White Lotus Influenced by Storage Temperature
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2009 .10
Effects of Short-Term CO₂ Treatment on Physiological Characteristics and Quality of Fresh-Cut Cabbage
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2007 .06
느타리버섯(Pleurotus ostreatus)의 Polyphenol Oxidase 분리 정제 및 특성 조사
한국식품영양과학회지
2011 .10
진공 예냉처리가 포장 저장중 표고버섯의 품질에 미치는 영향
Applied Biological Chemistry
1995 .01
Effect of Ethylene on Quality Deterioration of Chinese Cabbage
Food Science and Biotechnology
1992 .12
무당벌레(Harmonia axyridis) 초시색상 패턴의 유전 및 이의 관련유전자 탐색
Korean Journal of Agricultural Science
2012 .03
5. 배추의 品質에 미치는 品種, 貯藏, 그리고 植物部位의 影響
한국원예학회 학술발표요지
1985 .02
Inhibitory Effects of Ultrasound in Combination with Ascorbic Acid on Browning and Polyphenol Oxidase Activity of Fresh-cut Apples
Food Science and Biotechnology
2009 .12
[P10-238] Antioxidant Activities Ascorbic Acid and Total Phenolic Content of Korean Honey
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
절단배추의 단기 저장에 대한 예열처리 효과
Food Science and Preservation
2014 .12
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