지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgments
References
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Allergenicity Changes in Raw Shrimp (Acetes japonicus) and Saeujeot (Salted and Fermented Shrimp) in Cabbage Kimchi due to Fermentation Conditions
Food Science and Biotechnology
2007 .12
Characteristic Analysis of Allergenicity in Rice for Development on Effective Diagnosis Method using Antibodies
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
市販 새우젓의 含窒素 엑스成分에 關한 硏究
한국식품과학회지
1996 .12
생선의 Allergen성 판정과 Allergen성을 감소시키는 가공학적 방법
한국축산식품학회지
2000 .01
물리적 처리에 의한 새우유래 Allergen 및 Allergenicity 변화
한국식품영양과학회지
2006 .10
Heat and High-Pressure Treatments on In Vitro Digestibility and Allergenicity of Beef Extract
Food Science and Biotechnology
2006 .08
Assessment of the Potential Allergenicity of Genetically Modified Soybeans and Soy-based Products
Food Science and Biotechnology
2006 .12
가공처리에 의한 식품알레르겐의 특성변화
식품과학과 산업
2015 .03
Evaluation of commercial kits for detection of shrimp allergens in kimchi and salted-fermented shrimp
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
난백처리물의 알레르기성 저감화
한국식품위생안전성학회 심포지움
2003 .01
3단계 발효에 의한 콩 알레르기성의 저하
한국식품영양과학회지
2012 .08
계란 알레르기 환자의 IgE 항체를 이용한 처리 난백 중 ovomucoid의 알레르기성 조사
한국식품과학회지
2008 .06
항알러지와 건강 기능성식품에 의한 식품 알러지 개선방안
식품기술
2002 .01
[OP-01] 돼지고기의 주 알러겐인 Pig Serum Albumin의 물리적 처리에 의한 Allergenicity 변화
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Effect of Enzymatic Hydrolysis of 7S Globulin, a Soybean Protein, on Its Allergenicity and Identification of its Allergenic Hydrolyzed Fragments Using SDS-PAGE
Food Science and Biotechnology
2006 .02
염농도를 달리한 새우젓 발효 중 미생물 변화
한국식품과학회지
2000 .04
Microwave, 초음파 및 초고압 처리에 의한 돼지 혈청 알부민의 항원성 변화
한국축산식품학회지
2008 .01
새우젓 저장 유통 중 위해 미생물학적인 안전성 연구
한국식품과학회지
2004 .06
[P6-28] Change in Major Allergens of Soybean Protein by Three Step Fermentation Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
0