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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgments
References
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[P1-04] Effect of pH on Enolization Reaction of Sugars and Antiox-idative Activity of Caramelization Products in Caramelization Browning
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
[P1-05] Effect of Reaction pH on Enolization and Racemization Reactions of Glucose and Fructose on Heating with Amino Acid Enantiomers and Formation of Melanoidins as Result of the Maillard Reaction
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
[P1-08] Enolization and Racemization Reactions of Glucose and Fructose on Heating with Amino Acid Enantiomers and Formation of Melanoidins as Result of the Maillard Reaction
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Influence of the pH and Enantiomer on the Antioxidant Activity of Maillard Reaction Mixture Solution in the Model Systems
Journal of Food Science and Nutrition
2010 .12
고속액체크로마토그래피에 의한 시판(市販) 수종과실류(數種果實類)의 유리당정량(遊離糖定量)
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1984 .01
돈육의 사후 24시간 pH 수준에 따른 육질 특성
한국축산학회지
2002 .01
Characteristics of the Thermal Degradation of Glucose and Maltose Solutions
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2015 .06
Identification and Confirmation of Loci for Sucrose Percentage of Total Sugars in Melon
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2006 .08
Flow Behavior of Sweet Potato Starch in Mixed Sugar Systems
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2008 .09
종이 산성도 검사를 위한 지시약 응용 가능성 연구
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2018 .06
7개(個) 수종(樹種)의 잎이 pH수준별(水準別) 처리(處理)에 따른 엽록소(葉綠素) 함량(含量) 및 침출액(浸出液) pH변화(變化)
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1998 .01
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2015 .04
당의 종류, pH 및 온도가 마이야르 반응속도에 미치는 영향
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1986 .02
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1981 .01
Maillard 型 및 Caramelization 型 褐色化 反應物에서 얻어진 알콜 抽出物들의 抗酸化 效果의 比較
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1975 .03
감압저장 중 Tomato과실의 당과 그에 관련되는 효소의 변화
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1984 .03
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Objective and Subjective Quality Characteristics of Pork Longissimus Muscle as a Function of the Ultimate pH
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2009 .01
Effect of Organic Acids on the Survival of Escherichia coli O157 : H7
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2000 .09
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