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Effect of pH on the Enolization of Sugars and Antioxidant Activity of Caramelization Products Obtained by Caramelization Browning
Food Science and Biotechnology
2008 .10
Caramel화 반응속도 향상을 위한 반응조건의 영향
한국식품과학회지
1998 .08
Maillard 型 및 Caramelization 型 褐色化 反應物에서 얻어진 알콜 抽出物들의 抗酸化 效果의 比較
한국식품과학회지
1975 .03
물엿의 Caramel 반응 중 아미노산과 가수분해 단백질 첨가의 영향
Applied Biological Chemistry
1999 .01
[P1-05] Effect of Reaction pH on Enolization and Racemization Reactions of Glucose and Fructose on Heating with Amino Acid Enantiomers and Formation of Melanoidins as Result of the Maillard Reaction
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Cellular Response to Oxidative Stress and Natural Antiox-idants may be mediated by Glutathione Level
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
廢糖蜜카라멜 色素製造時 添加劑가 色素의 性狀에 미치는 影響
한국식품영양과학회지
1981 .04
[P2-61] Determination of Flavonoid in Sasa Borealis and its Antioxidant and Antimicrobial Activity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
[P1-08] Enolization and Racemization Reactions of Glucose and Fructose on Heating with Amino Acid Enantiomers and Formation of Melanoidins as Result of the Maillard Reaction
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Effects of Temperature and pH on the Non-enzymatic Browning Reaction of Tagatose-Glycine Model System
Food Science and Biotechnology
2003 .12
[P3-38] Biological Activities of Maillard Reaction Products from a Sugar-amino Acid Model System
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
[P1-13] Prevention of Enzymatic Browning of Crown Daisy Polyphenol Oxidase by Maillard Reaction Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Effects of Salt Addition in Sugar Based Osmotic Dehydration on Mass Transfer and Browning Reaction of Carrots
Journal of Food Science and Nutrition
2003 .09
당유도체 감미료의 갈색화반응에 관한 연구
한국식품과학회지
1991 .02
Efficacy of Various Compounds as an Inhibitor of Enzymatic Browning
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
효소적 갈변반응 생성물의 돌연변이 억제효과 및 유전자 수복에 관한 연구
한국식품과학회지
1990 .12
한국인의 당류 섭취현황과 만성질환에 미치는 영향
식품과학과 산업
2016 .09
당의 종류, pH 및 온도가 마이야르 반응속도에 미치는 영향
한국식품과학회지
1986 .02
Promoting Healthy Food Environment to Choose Products Lower in Sugar or Sodium
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effects of Anti-browning Agents on Browning Related Enzyme Activities in Salted Chinese Cabbage During Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
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