지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
문헌
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Physicochemical and Sensory Textural Properties of Rice Extrudate Depending on Extrusion Conditions
Journal of Food Science and Nutrition
2000 .03
Effects of Enzyme Treatment on Physicochemical Properties of Rice Extrudates
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Effects of feed Moisture Content on Enzymatic Hydrolysis of Corn Starch in Twin-Screw Extruder and Saccarification of the Dried Extrudates
Food Science and Biotechnology
2007 .06
쌀가루의 수분함량과 입자크기에 따른 Extrudate의 물성학적 성질
한국식품과학회지
1988 .08
Effect of Twin-Screw Extrusion on Physical Properties and Dietary Fiber Content of Extrudates from Barley/Corn Blends
Food Science and Biotechnology
1994 .09
Prediction of Wheat Flour-Extrudate Properties by Using Near Infrared Reflectance(NIR) Analysis
Food Science and Biotechnology
1994 .03
Properties of Barley for Extrusion Processing
Applied Biological Chemistry
1982 .01
압출성형 공정변수가 압출성형 펠릿의 팽화에 미치는 영향
한국식품과학회지
2001 .02
Effect of extrusion process on physicochemical and antioxidant properties of extrudates developed from corn flour and cocoa powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
팽화에 의한 인삼 유효성분의 변화
Applied Biological Chemistry
2008 .01
A comparison of raw and germinated barley extrudates with CO2 injection
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Extrusion Cooking 처리가 米糠에 함유하는 비타민의 잔존율에 미치는 영향
한국식품과학회지
1986 .06
Effect of Psyllium Husk Content on Physical Properties of Rice Extrudates
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Effects of Extrusion Conditions on the Physicochemical Properties of Extruded Red Ginseng
Preventive Nutrition and Food Science
2012 .09
Extrusion Puffing of Pork Meat - Defatted Soy Flour - Corn Starch Blends to Produce Snack - like Products
Journal of Food Science and Nutrition
2001 .09
Optimization of Extrusion Process for Dairy Ingredient Fortification of Cornmeal Puffed via CO₂ Gas Injection
Food Science and Biotechnology
2002 .10
팽화처리에 의한 오미자의 품질 특성
한국유기농업학회지
2016 .01
압출조리를 이용한 쌀 이유식 제조에서 아밀라제 첨가가 물성변화에 미치는 효과
한국식품과학회지
1994 .12
Influence of Partial Gelatinization Treatment on the Quality Changes of Puffed Rice
Preventive Nutrition and Food Science
2020 .06
Changes in Paste Viscosity of Corn Starch Extrudates by Moisture and Post-Extrusion Variables
Food Science and Biotechnology
2002 .10
0