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Abstract
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材料 및 方法
結果 및 考察
要約
參考文獻
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韓國産小麥 및 小麥粉의 理化學的 特性과 製品適性에 關한 硏究 : 第1報 : 韓國産 小麥의 製粉特性
한국식품과학회지
1982 .12
Air Classification of Barley Flour
Food Science and Biotechnology
1995 .03
쌀보리 및 쌀보리-밀 複合粉의 제빵 적성에 관한 연구 : 제1보 : 젖산 발효법에 依한 쌀보리 가루 및 複合粉 빵의부피(loaf volume)의 變化
한국식품과학회지
1982 .12
Studies on Naked barley Processing Conditions and Puffing Characteristics
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
쌀보리 및 쌀보리 밀 複合紛의 제빵 適性에 관한 硏究 : 제2보: 쌀보리 밀 複合紛의 물리적 성질과 첨가제에 의한 빵의 부피 變化
한국식품과학회지
1983 .06
A New Naked Waxy Barley Cultivar, “Donghanchal” with Good Quality and Resistance to Environmental Stresses
한국육종학회지
2006 .01
麥類의 加工에 關한 硏究
한국식품과학회지
1978 .06
보리類의 製粉方法에 關한 硏究
한국식품과학회지
1974 .09
Effect of infrared heating conditions on the cooking and organoleptic properties of naked barley
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
쌀 보리 전분의 성질비교
한국식품과학회지
1985 .02
Quality Characteristics of Rice Pan Bread Added with Barley Flour
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
脂肪質成分이 보리가루의 Amylograph特性에 미치는 영향
한국식품과학회지
1984 .03
Effect of Temperature on the Extraction of β-Glucan from Different Jeju Barley Varieties
한국식품과학회지
2016 .06
Effects of Transglutaminase on Pasting and Rheological Properties of Different Wheat Cultivars Blended with Barley or Soy Flour
Food Science and Biotechnology
2008 .02
쌀보리 단독제분 및 혼합제분 방법에 관한 연구
한국식품과학회지
1975 .06
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