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Abstract
序言
實驗方法
實驗結果
考察
要約
References
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[澱粉] 澱粉의 利用
식품과학과 산업
1976 .06
보리澱粉의 特性에 관한 硏究 : 제2보 보리 澱粉의 糊化溫度 및 Alkali 數에 대하여
한국식품과학회지
1976 .03
Action of α-Amylase and Acid on Resistant Starches Prepared from Normal Maize Starch
Food Science and Biotechnology
2005 .02
澱粉 및 澱粉加工品의 品質管理
식품과학과 산업
1986 .03
Micro波 加熱이 澱粉質 食品에 미치는 影響에 關한 硏究 - 1. Micro波 가열이 감자澱粉 組成에 미치는 理化學的 性質에 관하여
한국식품영양과학회지
1984 .08
천화분(天花粉) 전분(澱粉)의 이화학적(理化學的) 성질(性質)에 관(關)한 연구(硏究)
Applied Biological Chemistry
1977 .01
도토리澱粉의 理化學的 性質에 關한 硏究
한국식품과학회지
1976 .12
Present Status and Prospect of Starch Utilization in Japan
한국식품과학회지
1978 .12
Functional Characterization of Native Starches through Thermal and Rheological Analysis
Applied Biological Chemistry
2012 .01
澱粉原料와 그 問題點
식품과학과 산업
1976 .06
겔라틴化된 감자 澱粉의 리올로지 特性
Korean Journal of Agricultural Science
1991 .06
한국의 녹말 산업 발달사
식품과학과 산업
2018 .03
Effect of Low Level of Starch Acetylation on Physicochemical Properties of Potato Starch
Food Science and Biotechnology
2009 .02
Effect of Acetylated Rice Starch on Rheological Properties of Surimi Sol and Gel
Food Science and Biotechnology
2007 .10
Physical and Molecular Characteristics of Cowpea and Acorn Starches in Comparison with Corn and Potato Starches
Food Science and Biotechnology
1998 .12
Quality Characteristics of Instant Starch Gel Food Using by Pre-gelatinized Starch Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
내첨 전분을 이용한 표면사이징 대체에 관한 기초연구(제1보)
펄프·종이기술
2009 .06
Physicochemical Properties of Gamma-Irradiated Corn Starch
Journal of Food Science and Nutrition
2006 .06
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