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이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
문헌
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감압 알칼리 수세하여 제조한 고등어 Surimi의 품질 특성
한국식품과학회지
1998 .10
몇가지 첨가물이 감압 알칼리 수세한 고등어 Surimi의 열특성 및 Gel 조직에 미치는 영향
한국식품과학회지
1998 .12
Image Analysis of Surimi Sol and Gel in Composite System
Journal of Food Science and Nutrition
1998 .09
계육 Surimi에서 염농도 및 가열조건에 따른 Gel 형성
한국축산식품학회 학술발표초록집
2001 .01
Development of Repeatable Measuring Apparatus for Texture of Surimi Gels
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Gel Textural Properties of Surimi (Fish-meat) Prepared from Various Cultured Fishes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Effect of Garlic, Chili and Ginseng on the Thermal Gelation of Alaska Pollack Surimi
Food Science and Biotechnology
2005 .02
Effect of Sugars on Thermal Gelation of Surimi Sols
Food Science and Biotechnology
2005 .06
최근의 Surimi의 연제품의 국제사정
식품기술
1989 .01
정어리 냉동고기풀의 품질개선에 관한 연구
한국식품과학회지
1993 .08
Physicochemical Characteristics of Fried-fish Snacks with Different Types of Surimi
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
Oligosaccharide, Sodium Tripolyphosphate, Trehalose의 첨가가 냉동중 계육 Surimi의 품질에 미치는 영향
한국축산식품학회 학술발표초록집
2000 .01
Consumer Evaluation of Acceptability of Commercial Surimi Products, Eomuk
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
올리고당의 수리미 냉동변성방지제로의 개발
한국식품과학회지
1999 .08
Shear Modulus (G’) of Surimi Sol Measured by Various Viscometric Methods and its Relationship to Gel Properties in the Composite System
Food Science and Biotechnology
1994 .09
Optimization of the Processing Conditions for the Preparation of Surimi Products Containing Rice Flour
Fisheries and Aquatic Sciences
2014 .01
전분을 이용한 어묵 품질 향상
식품과학과 산업
2014 .09
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