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굴을 이용한 조미 건조포의 개발
한국식품영양과학회지
2007 .01
[P3-23] Development of Seasoned and Dried Squid Slice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
조미 반건조 굴 가공품의 개발
한국식품영양과학회지
2006 .12
송어 육포의 제조와 품질 특성
한국식품영양과학회지
2008 .03
시판 수산조미건제품의 함질소 엑스성분 조성
한국식품과학회지
2002 .06
조미건어포류의 안전성에 대한 조사연구
한국식품위생안전성학회지
2009 .01
Nutritional Characteristics of Seasoned Gim with Concentrated Seasoned Octopus-Cooked Liquid
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2019 .05
Present Status and Prospects of Oyster Industry in Korea
한국양식학회지
1996 .11
Microwave drying characteristics of squash slices
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .12
Characteristics of Snack make from rice and dried oyster and Its quality stability during storage
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
키토산 첨가 양념돈육의 저장성 및 품질 개선에 관한 연구
한국축산학회지
2004 .01
Combined Effects of Mugwort Herb and Vitamin C on Shelf-Life of Vacuum-Packed Seasoned Pork
한국축산식품학회지
2015 .01
[P3-14] Preparation and characterization of seasoned salmon powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
20대 소비자의 굴 소비성향 변화에 관한 연구 -표적집단면접(FGI)을 중심으로-
수산해양교육연구
2019 .08
저온 숙성이 양념돈육의 저장 안정성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2006 .01
Effect of Storage Conditions of Whole Fruits on Quality of Fresh-cut ‘Niitaka’ Asian Pears
Food Science and Biotechnology
2009 .12
Setting of oyster shelf life and quality improvement
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2014 .07
Thermal Oxidative Stability of Various Vegetable Oils used for the Preparation of the Seasoned Laver Pyropia spp.
Fisheries and Aquatic Sciences
2015 .01
깻잎절임의 조리조건 확립 및 품질변화
Food Science and Preservation
2007 .12
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