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Correlation between Microbiological and Sensory Quality Indexes of Korean Seasoned Side Dishes Stored under Chilled Conditions
Journal of Food Science and Nutrition
2006 .09
Nutritional Characteristics of Seasoned Gim with Concentrated Seasoned Octopus-Cooked Liquid
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2019 .05
키토산 첨가 양념돈육의 저장성 및 품질 개선에 관한 연구
한국축산학회지
2004 .01
[P3-14] Preparation and characterization of seasoned salmon powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Quality Changes Related to the Different Storage Temperature from the Leaves of Perilla (Perilla frutescens)
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Monitoring and Optimization of the Effects of the Blending Ratio of Corn, Sesame, and Perilla Oils on the Oxidation and Sensory Quality of Seasoned Laver Pyropia spp.
Fisheries and Aquatic Sciences
2015 .01
Combined Effects of Mugwort Herb and Vitamin C on Shelf-Life of Vacuum-Packed Seasoned Pork
한국축산식품학회지
2015 .01
[P3-21] Development of Seasoned and Dried Oyster Slice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
[P11-17] 반응표면 분석법을 이용한 깻잎절임의 관능적 특성의 최적화
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
[P3-23] Development of Seasoned and Dried Squid Slice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
저온 숙성이 양념돈육의 저장 안정성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2006 .01
Thermal Oxidative Stability of Various Vegetable Oils used for the Preparation of the Seasoned Laver Pyropia spp.
Fisheries and Aquatic Sciences
2015 .01
조미건어포류의 안전성에 대한 조사연구
한국식품위생안전성학회지
2009 .01
시판 수산조미건제품의 함질소 엑스성분 조성
한국식품과학회지
2002 .06
THERMAL OXIDATIVE STABILITY OF VARIOUS VEGETABLE OILS USED FOR THE PREPARATION OF SEASONED LAVER
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Development of freshness indicator for volatile basic nitrogen (VBN) content to evaluate the quality of seasoned meat products during storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Quality Properties of Perilla Oil during Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
간장과 고추장 양념 돈육의 냉장 중 품질 변화와 저장 수명
한국축산식품학회지
2002 .01
양념 돈육의 10℃ 숙성시 품질변화
한국축산학회지
2005 .01
Processing and Keeping Quality of Retort Pouched Seasoned Baby Clam
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2017 .05
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