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Studies on Related Enzymes during the Synthesis and Metabolism of the Flavonoids in Ginkgo biloba Leaf
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Influence of Ginkgo Biloba Extracts and Their Flavonoid Glycosides Fraction on In Vitro Digestibility
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Study on flavonoid contents in functional vegetables, and the changes of flavonoid compounds by different methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
4년근 인삼의 효소적 가수분해 조건에 따른 품질특성
한국식품영양과학회지
2011 .02
식품의 아미노산 정량을 위한 단일가수분해 방법의 개발
한국식품영양과학회지
1997 .06
[P10-185] The optimum reaction for the production of the functional oyster hydrolysates by enzymatic hydrolysis and acid hydrolysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
산 가수분해시 가열방법과 시간 및 추출조건에 따른 대두가공 부산물의 이소플라본 함량 변화
한국식품영양과학회지
2006 .12
Determining Optimum Condition of Acid Hydrolysis Technique for Food Waste Reduction
한국토양비료학회지
2017 .12
대체연료 생산을 위한 본질재료의 가수분해에 관한 연구 ( 제 1보 ) - 폭쇄처리가 효소적 가수분해에 미치는 영향 - ( Studies on the Enzymatic Hydrolysis of Lignocellulosic Materials for the Alternative Fuels ( I ) - The Effect of Steam Explosion on Its Enzymatic Hydrolysis - )
산림바이오에너지
1989 .06
도루묵 가수분해물 유래 항염증 펩타이드 제조를 위한 효소 가수분해 최적 조건
한국식품과학회지
2018 .04
대체연료 생산을 위한 목질재료의 가수분해에 관한 연구 ( 제5보 ) - 묽은 황산에 의한 폭쇄처리재의 가수분해에 관하여 - ( Studies on the Hydrolysis of Lignocellulosic Materials for the Alternative Fuels ( V ) - On the Hydrolysis of of Steam-Exploded Woods with Diluted Sulfuric Acid - )
펄프·종이기술
1990 .12
플라보노이드 세포 수송 기전
한국식품과학회지
2013 .04
Flavonoids Analysis of Mulberry Leaves by Extrusion Processing Condition
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
대체연료 생산을 위한 본질재료의 가수분해에 관한 연구 ( 제 4 보 ) - 농황산에 의한 폭쇄처리재의 가수분해에 관하여 - ( Studies on the Hydrolysis of Lignocellulosic Materials for Alternative Fuels ( 4 ) - On the Hydrolysis of Steam Exploded Woods with Concentrated Sulfuric Acid - )
산림바이오에너지
1990 .06
Flavonoid Content of Some Korean Medicinal Plants
Food Science and Biotechnology
2003 .12
Response Surface Methodology in Development of Oyster Hydrolysate
한국식품영양과학회지
1995 .06
유채단백질의 단백효소에 의한 가수분해 조건
한국식품영양과학회지
1992 .11
감귤 13개 품종의 플라보노이드 성분 함량 비교
한국원예학회 학술발표요지
2010 .10
Antioxidative activity of Ginkgo Biloba Leaves-Derived Components on Free Radicals and Active Oxygen Species
Food Science and Biotechnology
2000 .10
Closed vessel내 습도 변화에 따른 가수분해 속도 평가
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2015 .04
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