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우리나라 쌀의 점도 특성
Applied Biological Chemistry
1985 .01
Pasting and Nutritional Characteristics of Black Rices Harvested in Korea
Journal of Food Science and Nutrition
1999 .12
Changes in Paste Viscosity of Corn Starch Extrudates by Moisture and Post-Extrusion Variables
Food Science and Biotechnology
2002 .10
냉동볶음밥 제조를 위한 품종별 쌀의 특성
Food Science and Preservation
2015 .12
Effect of Tara Gum Addition on Steady and Dynamic Shear Rheological Properties of Rice Starch Isolated from the Korean Rice Variety ‘Boramchan’
Preventive Nutrition and Food Science
2018 .09
포장된 전통 된장 및 고추장의 저장 중 CO₂ 발생과 특성변화
한국식품영양과학회지
2000 .10
[P4-11] Quality Characteristics of Ginger Paste during Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
숙기에 따른 우리나라 쌀가루와 전분의 아밀로그래프 호화성질
Applied Biological Chemistry
1998 .01
[P3-101] Effects of Rice Flour Species, Particle Size, and Addition Method on Quality Characteristics of Fish Paste Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Characteristics of Taste Components of Commercial Soybean Paste
Food Science and Biotechnology
2002 .08
양식산 굴 첨가가 된장의 품질에 미치는 영향
Applied Biological Chemistry
2004 .01
Relationship between Texture Profiles and Pasting Property in Soybean
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
[P3-33] RVA Pasting Properties and Microbial Counts of Rice Flour Produced from Pre-washed Rice during Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
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