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경남지역 일부 남자대학생의 흡연 여부에 따른 식생활습관 및흡연에 영향을 미치는 요인
한국식품영양학회지
2018 .01
여대생의 흡연태도와 신체이미지, 우울 간의 관련성
수산해양교육연구
2017 .08
흡연 노인 남성의 흡연기간에 따른 신체적, 생화학적 특성, 영양소섭취 및 골밀도 차이 : 2008~2011년 국민건강영양조사 자료 분석
대한영양사협회 학술지
2015 .01
Awareness Of Predisposing Factor To Smoking Among Adult In Sokoto
식품보건융합연구
2019 .01
[P10-06] Effects of Medicinal Herb Tea on the Smoking Cessation and Reducing Smoking Withdraw Symptoms
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
흡연 및 음주행태와 저염식생활 실천과의 관련성: 2008년 지역사회건강조사 자료를 이용하여
대한영양사협회 학술지
2013 .01
서비스 품질 속성 IPA 분석을 활용한 테마 레스토랑 입지별 LSM 전략수립
대한영양사협회 학술지
2007 .01
Effect of Smoking and Alcohol Consumption on Seminal Quality in Young Mice
한국동물번식학회지
2009 .01
Effect of Chicory Fiber and Smoking on Quality Characteristics of Restructured Sausages
한국축산식품학회지
2016 .01
Vitamin B12 Content in Selected Korean Restaurant Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Consumers’Responses to Restaurant Health Inspection Reports
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Optimizing the Combination of Smoking and Boiling on Quality of Korean Traditional Boiled Loin (M. longissimus dorsi)
한국축산식품학회지
2015 .01
Knowledge of the negative effect of Cigarette Smoking among adult in sokoto metropolis
식품보건융합연구
2019 .01
Effects of Mixed Fruit Snack Bars on Human Against Oxidative Stress Induced by Smoking
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
A Medicinal Herbal Tea Increases Success Rate and Reduces Withdraw Symptoms of Smoking Cessation in Men
Journal of Food Science and Nutrition
2003 .12
Strategies for Service Quality Management in Restaurant and Hospitality Industry
한국식품영양과학회 산업심포지움발표집
1997 .09
[P9-09] Assessment of Dietary Intake, Physical Activity, Cigarette smoking and Alcohol Drinking between Korean and Chinese College Students
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Construction of Vitamin E Database for Korean Restaurant Foods in 2013
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
[특집 : 급식ㆍ외식산업의 현황과 발전방향] Strategies for Service Quality Management in Restaurant and Hospitality Industry
식품산업과 영양
1997 .12
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