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〈Abstract〉
Ⅰ. 서론
Ⅱ. 재료 및 방법
Ⅲ. 결과 및 고찰
Ⅳ. 요약
참고문헌
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대두유 휘발성 향기성분의 특성과 품질관리
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1998 .12
전통주의 품질 특성을 위한 휘발성 향기 성분 연구
한국지역사회생활과학회 학술대회 자료집
2012 .05
멸치의 수용성 유리 아미노산 정량분석
대한가정학회지
1969 .01
Changes of Volatile Compounds in Concentrated Onion Extracts (ONIWELLTM) during Storage
생명과학회지
2010 .01
pH에 따른 마늘의 향기성분 변화
과학논집
2003 .12
Bacterial Community Successions during Fermentation of Anchovy (Myeolchi-jeot) with Different Anchovy Sizes
한국미생물학회 학술대회논문집
2014 .04
Antimicrobial Activity of Volatile Flavor Components from Agastache rugosa Leaves
한국동물학회 학술대회
1998 .01
참나물의 휘발성 향기성분 분석
한국식품조리과학회지
1997 .01
Volatile Flavor Components of Blended Tea with Fermented Tea and Herbs
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2018 .06
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2007 .01
Quantitative Analysis of Volatile Flavor Components in Korean Alcoholic Beverage and Japanese Sake using SPME-GC/MS
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2014 .06
Comparison of Volatile Flavor Compounds in Commercial Black Onion Extracts
생명과학회지
2011 .12
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한국영양학회지
1994 .06
가열과 비가열 처리를 통한 액젓의 이화학적 특성
동아시아식생활학회지
2013 .02
Flavor Chemistry
한국식품조리과학회 학술대회지
1992 .01
섬쑥부쟁이의 휘발성 향미성분 분석
한국식품조리과학회지
1998 .01
방사선 조사 돼지고기에서 휘발성 조사물질의 구명 ( Identification of Irradiation-induced Volatile Flavor Compounds in Irradiated Pork Meats )
생명과학회지
2001 .02
Analysis of oils and volatile flavor compounds by two-dimensional gas chromatography - time of flight mass spectrometry
한국분석과학회 학술대회
2017 .05
천궁 향미유의 전자코를 이용한 향기패턴 분석 및 관능검사
한국식품조리과학회지
2002 .01
Development of Analysis Method for Classification of Makgeolli using Volatile Flavor Compounds by HS-SPME-GC/MS
한국분석과학회 학술대회
2014 .11
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