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닭고기의 근원섬유 단백질에 관한 연구 - 1. 飼養時間에 따른 Actomyosin의 추출성과 ATPase 활성 비교
한국식품영양과학회지
1985 .03
닭고기의 근원섬유 단백질에 관한 연구 - 2. 골격근 부위별로 추출한 근원섬유, 액토미오신 및 미오신의 ATPase 활성 비교
한국식품영양과학회지
1985 .03
Red muscle myosin과 White muscle myosin의 생물활성의 비교
한국식품과학회지
1986 .06
肉鷄肉의 냉장 및 동결저장 중 근원섬유 단백질의 특성 변화
한국가금학회지
1987 .11
Effect of Chemical Properties of Soil on Arsenic, Cadmium, and Lead Extractability in Medicinal Plant Fields
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2014 .10
Contrast Effect of Citric Acid and Ethylenediaminetetraacetic Acid on Cadmium Extractability in Arable Soil
한국토양비료학회지
2015 .12
번데기 蛋白質의 抽出性에 영향을 미치는 要因
한국식품영양과학회지
1983 .12
Selection of the Best Phosphate Material for Reducing Soil Cd Extractability and Cd Phytoavailability
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2005 .09
Comparison of Physicochemical Characteristics of Hot-boned Chicken Breast and Leg Muscles during Storage at 20℃
한국축산식품학회지
2011 .01
Analysis of Methionine Oxidation in Myosin Isoforms in Porcine Skeletal Muscle by LC-MS/MS Analysis
한국축산식품학회지
2016 .01
Development of Immunological method for Monitoring physico-chemical changes of Muscle Myosin. I . Establishment and preliminary application of Ci-ELISA to myosin subfragments
한국축산식품학회 학술발표초록집
1996 .01
침탕방법을 달리한 오리근육의 Actomyosin의 추출성과 특성에 관한 연구
한국식품영양과학회지
1992 .09
Chilled Meat의 저장중 품질변화
육가공
1993 .01
Relationships between Myosin Light Chain Isoforms, Muscle Fiber Characteristics, and Meat Quality Traits in Porcine Longissimus Muscle
Food Science and Biotechnology
2005 .10
당첨가 및 가열처리가 근원섬유단백질의 추출성에 미치는 영향
한국식품과학회지
1990 .08
Selection of Cross Seedlings between Japanese High-chill ‘Hakuho’ and Low-chill Peach Cultivars for Forcing Culture
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
오골계에서 추출한 Actomyosin의 ATPase 활성 및 용해도
한국식품영양과학회지
1994 .10
Changes in the Activities of Antioxidant Enzymes during Chilling Stress in Chilling-Tolerant and Chilling-Sensitive Cultivars of Cucurbita spp
생물환경조절학회지
2007 .03
한국산 인삼 단백질의 용해성 및 전기영동 패턴
Applied Biological Chemistry
1985 .01
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