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2007
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Quality Characteristics of Commercial Baechukimchi During Long-term Fermentation at Refrigerated Temperatures
Food Science and Biotechnology
2007 .12
Analysis of GABA Content in Kkakdugi and Baechukimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
발아현미 추출분말 첨가 배추김치의 발효 중 품질변화
한국식품과학회지
2006 .10
Effect of Black Rice Powder Levels on Quality Properties of Emulsion-type Sausage
한국축산식품학회지
2016 .01
흑미를 첨가하여 항산화성이 강화된 배추김치의 개발 및 품질 특성
Food Science and Preservation
2010 .02
토마토케첩 첨가가 배추김치의 발효와 품질에 미치는 영향
한국식품과학회지
2006 .10
인삼이 첨가된 배추김치의 발효중 품질 특성
한국식품영양과학회지
2006 .12
흑마늘 분말을 첨가한 스펀지케이크의 품질 특성
한국식품영양과학회지
2009 .09
Effect of Black Rice Powder on the Quality Properties of Pork Patties
한국축산식품학회지
2017 .01
[P5-29] Quality Characteristics of Makgeolli added with Black Garlic Extract and Black Garlic
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Effects of Steaming Process on Quality of Black ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
토하젓 첨가 배추김치의 숙성 중 한국인과 일본인의 관능적 특성 평가
한국식품영양과학회지
2001 .06
발아현미 추출물 첨가 배추김치와 시판배추김치의 품질특성 비교
Food Science and Preservation
2006 .12
건조방법이 분말마늘의 품질에 미치는 영향
한국식품과학회지
1990 .02
초고압 처리가 배추김치의 품질특성에 미치는 영향
한국식품과학회지
2001 .10
Evaluation of Black Ginseng and Black Garlic as Antidiabetic Agents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
흑삼추출액을 첨가한 배추김치의 저온 저장 중의 품질 특성
Food Science and Preservation
2010 .04
Effect of Wasabi (Wasabia japonica Matsum) Stalk on the Fermentation of Baechukimchi
Food Science and Biotechnology
2008 .08
[P5-72] Quality Characteristics Changes of Makgeolli Added with Black Garlic Extract and Seolgi during Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
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