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Changes in the Taste and Flavour Compounds of Kimchi during Fermentation
이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
문헌
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Changes of Free Sugars in Kimchi during Fermentation
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저장중 시유의 향미성분 변화
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2000 .02
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1991 .01
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숙성온도를 달리한 김치의 발효 및 관능특성
한국식품과학회지
1998 .06
Variation in the functional compounds of molten salt Kimchi during fermentation
Korean Journal of Agricultural Science
2019 .03
A Study on Fermentation Properties of Commercial Kimchi on Fermentation Temperature and Storage Period
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
김치발효 중 가스압력 변화와 압력측정시스템의 개발
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1990 .12
김치산업의 현황과 발전 방향
식품과학과 산업
2020 .06
김치의 저장성 증대 방안
한국식품영양과학회 산업심포지움발표집
1996 .04
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