지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
요약
References
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Processing Conditions and Quality Stability during Storage of Meaty Textured Fish Protein Concentrate : Ⅱ. Quality Stability during Storage and Utilization of Meaty Textured Fish Protein Concentrate from Filefish and Sandfish
한국식품과학회지
1982 .03
Conditions for Processing of Meaty Textured Fish Protein Concentrate from Filefish and Sardine
한국식품과학회지
1979 .12
어육단백질농축물의 가공 및 이용
식품공업
1980 .01
어류단백 농축물
식품공업
1979 .01
Studies on the Preparation and Utilization of filefish Protein concentrate (FPC) : Ⅱ. The Effect of Processing Conditions on the Functional Properties
한국식품과학회지
1983 .09
Effect of the Addition of Green Tea on the Quality and Antioxidant Properties of Textured Vegetable Protein
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
생선단백질의 열안정성과 조직형성속도에 공정조건이 미치는 영향
한국식품과학회지
1992 .10
고온가열처리에 의한 어육성분의 변화
한국식품과학회지
1991 .08
Recovery and Physiological Activities of Processing Waste-waters Generated from Protein Concentrate Preparation of Fish Roes by Cook-dried Process
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
잎 蛋白質(Leaf Protein Concentrates)의 開發에 관한 硏究 : I. 잎 蛋白質의 抽出條件에 대한 檢討
한국식품과학회지
1970 .12
어육 단백질 회수를 위한 알칼리 Pilot 공정과 회수 단백질의 특성
한국식품영양과학회지
2006 .10
루우핀콩 단백질 농축물(LPC)의 식품기능성
한국식품과학회지
1987 .12
주박 단백질 농축물로부터 가식성필름의 제조
한국식품과학회지
1998 .10
열처리 공정에 따른 생선단백질의 물성 연구
한국식품과학회지
1994 .04
CHEMICAL COMPOSITIONS AND FUNCTIONAL PROPERTIES OF PROTEIN CONCENTRATES FROM FISH ROE RESIDUES AFTER WATER EXTRACTION
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Nutrient Composition and Protein Quality of Giant Snail Products
한국식품영양과학회지
1994 .07
도루묵의 체내 변화에 따른 음향산란특성
수산해양기술연구
2016 .01
과실류의 생산 및 가공현황과 신가공기술
Food Science and Preservation
1999 .12
FISH MEAL ANALOGS: ENHANCEMENT OF ANIMAL BY-PRODUCT CONCENTRATES AS SUBSTITUTES FOR FISH MEAL & FISH OIL IN AQUACULTURE FEEDS
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
어육의 가열조건에 따른 몇가지 정미성분 함량의 변화
한국식품과학회지
1995 .04
0