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[P8-44] Improved Effects and Its Mechanism of Oligomeric Proanthocyanidins Isolated from Persimmon against Memory Impairment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
[P8-145] 포도씨 탈지박에서 분리한 oligomeric 및 polymeric proanthocyanidin의 항산화 활성과 세포보호 효과
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
산머루 과피에서 분리한 proanthocyanidin 획분의 항산화 특성
한국식품과학회지
2010 .08
The Effect of Particle Size of Persimmon on Antioxidant Activities of Persimmon By-product Powders
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
포도씨의 proanthocyanidin 함량 및 항산화 활성
Food Science and Preservation
2008 .12
냉풍건조 곶감과 천일건조 곶감의 이화학적 품질특성
Food Science and Preservation
2011 .08
An attempt of developing fungicide spray program for persimmon cultivation and application at persimmon orchard in 2015
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2015 .10
감(枾)을 利用한 잼의 製造硏究
한국식품영양과학회지
1975 .04
[P8-210] Antioxidant Activity of Five Korean Persimmon Varieties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Multivariate Analysis of Domestic Astringent Type Persimmons in South Korea
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
[P10-282] Isolation of Proanthocyanidin from the seed of Wild Grape (Vitis amurensis) and their antioxidative activities
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Immunomodulatory effect of a proanthocyanidin-rich extract from Pinus radiata bark by dosing period in chickens
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2012 .11
[P3-49] Some important changes in properties of exuded persimmon juices during natural vinegar fermentation of persimmon
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
감껍질을 이용한 감식초 발효조건 모니터링
한국식품과학회지
2003 .08
Quality assessment of ‘Fuyu’ persimmon treated by a combination of γ-irradiation and 1-methylcyclopropene
Food Science and Preservation
2018 .07
곶감, 생감 및 감잎 추출물의 생리활성 효과
한국식품영양과학회지
2008 .08
Effects of Ginseol K-g3 on Learning and Memory Impairment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Taiwanese consumers’ preference for dried persimmons related to the Korean wave
Korean Journal of Agricultural Science
2020 .09
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