지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
Abstract
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS AND DISCUSSION
ACKNOWLEDGEMENT
REFERENCES
요약
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
조리냉동식품의 가공 및 저장 중 품질안정성 : (II) 정어리버어거의 동결저장 안정성
Applied Biological Chemistry
1992 .01
Characterization of the Yellow Croaker Larimichthys polyactis muscle Oil Extracted with Supercritical Carbon Dioxide and an Organic Solvent
Fisheries and Aquatic Sciences
2012 .01
조리냉동식품의 가공 및 저장중 품질안정성 : (I) 정어리버어거의 가공
Applied Biological Chemistry
1992 .01
정어리 분말(粉末) 단백질(蛋白質)의 효소적(酵素的) 수식(修飾)
Applied Biological Chemistry
1987 .01
Concentration of Medium Chain Fatty Acids from Coconut Oil by Supercritical CO₂ Extraction
Food Science and Biotechnology
1996 .09
정어리 초절임제품의 가공
Applied Biological Chemistry
1993 .01
Supercritical Carbon Dioxide Extraction of Perilla Seed Oil
Food Science and Biotechnology
1996 .12
Aspergillus spp.를 이용한 Sardine meal koji의 제조 및 그 효소적 특성
식품기술
1991 .01
초임계 이산화탄소가 들기름의 추출에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2006 .12
Mass Transfer for Alcohol Recovery in a Countercurrent Extraction Column using Supercritical CO₂
Food Science and Biotechnology
1995 .09
Comparison with Engraulis japonica oil using supercritical carbon dioxide(SC-CO2) extraction method and commercial ω-3 oil
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
추출방법별 식용 및 약용버섯류의 총 당함량 비교분석
한국버섯학회지
2014 .01
정어리 초절임제품의 저장중 품질안정성
Applied Biological Chemistry
1993 .01
정어리소시지의 품질개선에 관한 연구 - 1. 정어리소시지의 가공 및 품질개선
한국식품영양과학회지
1983 .12
Fatty Acid Composition and Stability of Extracted Mackerel Muscle Oil and Oil-Polyethylene Glycol Particles Formed by Gas Saturated Solution Process
Fisheries and Aquatic Sciences
2014 .01
Effects of Extraction Conditions on the Componential Extraction of Brown Seaweed (Undaria pinnatifida)
Journal of Food Science and Nutrition
2008 .12
추출 방법과 조건에 따른 소나무 지엽 추출효율 변화
펄프·종이기술
2016 .02
Optimal pH Condition of Protein Extraction of Defatted Rice Bran According to Supercritical Fluid Extraction Condition by Alkaline Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Application of Supercritical Fluid Extraction and Supercritical Fluid Chromatography Coupling to Extract and Isolate Natural Products from Plant Medicine
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
정어리 냉동고기풀의 품질개선에 관한 연구
한국식품과학회지
1993 .08
0