지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
Ⅰ. 序論
Ⅱ. 材料 및 方法
Ⅲ. 結果 및 考察
Ⅳ. 結論 및 要約
文獻
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Quality Characteristics of Commercial Dried Alaska Pollack
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
The Effects of Koji and Sucrose on the Manufacture of Alaska Pollack Scrap Sauce
Food Science and Biotechnology
1998 .12
Anti-HIV-1 effect of hydroxyproline-containing peptide isolated from Alaska pollack skin
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
명태를 첨가한 김치의 품질특성
Food Science and Preservation
2009 .10
[S5-5] Fermentative Characterization of Alaska Pollack Sikhae and Their Biological Activity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
EFFECT OF ULTRAVIOLET RADIATION ON REDUCTION OF FOOD SPOILAGE MOLDS AND QUALITY OF THE SURFACE OF DRIED ALASKA POLLACK
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Quality Characteristics of Myung-Tae (Alaska pollack) Sikhae during Fermentation
Food Science and Biotechnology
2000 .01
Comparative Analysis of the Physicochemical Properties of Sun-dried and Natural Cyclic Freeze-Thaw Dried Alaska Pollack
Food Science and Biotechnology
2007 .08
사이즈를 조절한 홍삼분말의 첨가가 어묵의 품질 특성에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2012 .10
구조변화를 고려한 냉동명태 가격의 동태적 인과관계 분석
수산해양교육연구
2017 .10
HYDROXYPROLINE-CONTAINING PEPTIDE ISOLATED FROM Alaska pollack SKIN INHIBITS HIV-1 INFECTION
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
[P3-12] Drying of Alaska pollack in Controlled Conditions to Identify Major Factors for Textural Properties of Hwangtae
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
겔 강화제를 첨가한 대왕오징어 어묵 개발 및 이의 품질에 대한 Setting의 영향
한국식품영양과학회지
2012 .07
肉製品에 添加하는 아질산염에 대한 考察
식품과학과 산업
1980 .09
Effect of Garlic, Chili and Ginseng on the Thermal Gelation of Alaska Pollack Surimi
Food Science and Biotechnology
2005 .02
Accelerating Effect of Squid Viscera on the Fermentation of Alaska pollack Scrap Sauce
Journal of Food Science and Nutrition
1999 .06
Acetylation of Fish Protein from Alaska Pollack
한국식품영양과학회지
1990 .06
표고버섯 함유 어묵의 물성 특성
한국식품영양과학회지
2003 .08
식품의 Texture 특성과 품질관리
식품공업
1974 .01
0